Fraude met overheidsgeld

Auteur: MoleM

De burgers in een aantal steden in Cyberi� kunnen zich druk gaan maken over wat er eigenlijk gebeurt met het geld uit de stadskas. Het moet duidelijk zijn voor de burgermeesters dat hun eigen saldo in bezit is van de Overheid. Maar naar aanleiding van een onderzoek blijkt dat sommige burgermeesters het niet al te nauw nemen met hun uitgaven. J_Roest, de burgemeester van Roebelarendsveen, bevindt zich wat dat betreft op de grens. Zijn burgers zullen merken dat ze krijgen waar ze recht op hebben: Import- en exportorders, subsidie, races en het aanleggen van parken en parkeerplaatsen. Echter, zoals het Cyberisch Handboek der Burgermeesters voorschrijft: Gedraag je representatief en politiek correct is het niet helemaal. Dit getuige de 3 recente races die door hem zijn uitgeschreven. Een benaming aan een drietal races geven van J_Roest 4 MAYOR RV laat niet veel aan de verbeelding over en dient puur ter zelfpromotie voor de komende verkiezingen. Het valt te hopen voor J_Roest dat dit niet wordt opgevat als beleid dat wordt bepaald door persoonlijke belangen wat volgens eerder genoemde handboek verboden is.

Andere burgermeesters houden zich wat minder bezig met races en maken naast een gemeentehuis en een politiebureau extra clubs aan. Men kan zich voorstellen dat een reclameclub extra nut heeft en zo ook de spam buiten de eerder genoemde clubs houd.
Schrikbarend is te noemen dat een aantal burgermeesters van de partij Lijst Milou een voorstander lijken te zijn van het investeren van overheidsgeld in clubs die zuiver dienen voor politieke doeleinden. Guardian, burgermeester van Zwollar, heeft de clubs Lijst Milou Leden en !!! LM Daklozen !!! opgericht. Jack Kleijn, El Peso, heeft de club LM Partij Raad opgericht en Milou, burgermeester Bahthoevedorp, heeft de clubs LM Raad van Bestuur en !!Lijst Milou Caf�!! opgericht. Een nader onderzoek door het parlement naar het gedrag van deze burgermeesters en het reilen en zeilen binnen de Lijst Milou lijkt hier op zijn plaats.
Blijven er dan nog wel rustige plekjes over zonder te emigreren? Het eerder deze maand geroemde Kronenburg en de hoofdstad Eurodam komen hiervoor in aanmerking. Het beleid wat deze burgermeesters voeren mag gezien worden als een leidraad voor de overige burgermeesters.

Leave a Reply