Ramy the king onder vuur

Auteur: Redactie

De Eurodamse burgemeester Ramy the king ! ligt letterlijk en figuurlijk onder vuur. Nog nauwelijks bijgekomen van een serieuze aanslag op zijn leven vernam de excentrieke burgervader vandaag dat een partijleider getracht heeft vandaag de Eurodamse economie te verwoesten.

Vanochtend werd Ramy the king ! in zijn borst geschoten bij het verlaten van zijn ambtswoning aan de Hoofdstraat. De dader werd kort daarna gearresteerd door Eurodamse Officers en bleek niemand minder dan Tha Game Master, die de stad maandenlang regeerde. In een statement aan The Miniconomist gaf Tha Game Master aan dat hij zich in grote mate ergerde aan het optreden van de burgemeester in het Gemeentehuis. De sociale activiteiten zijn ronduit slecht en bovendien a-sociaal. In zogenaamde rechtzaken worden mensen beledigd door de burgemeester zelf. De lotto is geen slecht idee, maar hoort niet thuis in een gemeentehuis, aldus de verontwaardigde oud-burgemeester.

Vanmiddag werd Ramy the king ! ontslagen uit het Eurodamse ziekenhuis. Hem werd vooral rust voorgeschreven, welke direct werd verstoord door een alarmerend bericht van de Overheid. In het centrum was meerdere malen een persoon gesignaleerd die eruit zag als the king ! zelf. Uit betrouwbare bron heeft de Overheid vernomen dat deze dubbelganger van plan was het Mayor Management over te nemen om zodoende de stad te ontwrichten. Vandaag zou onder andere een mega-belasting worden geheven en de burgers worden overspoeld met smsjes. De Overheid heeft dit op het laatste moment weten te voorkomen.

In een persconferentie wilde het hoogste machtsorgaan niet meer kwijt dat het zou gaan om een partijleider met een belangrijke functie in het Parlement. In een nader verhoor moet blijken of er daadwerkelijk sprake zou zijn van een poging tot destructie, waarop de hoogste straf staat: permanente uitzetting. Ramy the king ! gaf aan niet op de hoogte te zijn van de dreiging en bedankte de Overheid voor de oplettendheid.

Ondertussen lukt het de jonge burgemeester maar niet om de aandelenkoers van de stad, de EEX, omhoog te werken. Sinds de start van de nieuwe handelsperiode daalde de index trendmatig, dit tot ergernis van veel handelaren. De Sociale activiteiten in de gemeenteclub leiden tot gemengde reacties van inwoners. De Overheid sprak intern haar zorgen uit over de vreemde indruk die deze activiteiten geven aan nieuwe bewoners.

Ondanks dit alles zien politieke analisten Ramy the king ! toch als een van de favorieten tijdens de burgemeesterverkiezingen die aanstaande vrijdag op het programma staan. Een zittende burgemeester heeft per definitie veel steun onder kiezers, lichtte een politicus toe. En deze burgemeester heeft veel betekend voor de charitatieve instellingen zoals Help de Medemens. Hij kan rekenen op behoorlijk wat medelij na de tragische gebeurtenissen vandaag.

Leave a Reply