Een opmerkelijk Parlement

Auteur: Rabb

Het Parlement in deze handelsperiode is een opmerkelijk Parlement. Ondanks de miscommunicatie bij de verkiezingen is er toch een Parlement uit de stembus gerold dat Marcello Alvarez al snel uitlokte tot de uitspraak: Deze periode wordt een saaie met dit Parlement. En dat is een goed teken.

Met stabiele en prominente Cyberiërs op de posten Justitie (m1n1conomy) en Veiligheid (Priest_TK), oer-officer fchans2 op Financiën, de gezellige boswachter Michiel Hutman aan het hoofd van het ministerie van Sociale Zaken en Ottavio Alvarez weer aan de top van het onderwijs wordt er een motieloze maand verwacht.

Opvallend is de post van Secretaris van Informatie, de voorlichtingspost van het Parlement. Nadat de post is verwaarloosd door Oom Frank in de vorige handelsperiode was er tijdens de minister/secretaris-verkiezingen zeer veel aandacht voor de post. Rabb wist deze post te bemachtigen door Webb_cam en TheBlueClan te verslaan met een paar stemmen verschil.

Afgezien van Sjord, die aan het eind van de vorige handelsperiode de cheaterstatus ontving, en Robbiedoes, die verzuimde om bij de ministerverkiezingen te stemmen, hopen we dan ook dat presidente Milou geen ontslagen meer hoeft aan te vragen voor Parlementariërs.

Leave a Reply