NieuwsFlitsen

Auteur: Vincent Turner/Fowel

Na tijdenlang weggeweest te zijn is de re�ntegratiecursus er weer. Twexx, die de cursus gaat geven bij de school van ramy the king !, en VR-voorzitter The Minic, die de cursus zelf zal geven, hebben de moeite genomen deze te schrijven. De cheaters bytertje, vinny en Miquel Alvarez zijn de eerste drie kandidaten die zich hebben aangemeld voor deze cursus. De cursus zal bij The Minic 200 ISH gaan kosten en bij twexx is dit nog reeds onbekend.

Nu de Ministers eindelijk weer aan het werk mogen, hoewel dat voorlopig nog tijdelijk is, begint het ambtelijke apparaat weer te lopen. Minister van Onderwijs Ottavio Alvarez heeft de eerste scholen officieel verklaard en REA-statussen verstrekt aan de rechthebbenden. Bij het Ministerie van Sociale Zaken loopt het nog geen storm, ondanks enthousiasme van Michiel Hutman. Bij het Ministerie van Justitie zullen weldra de eerste rechtzaken van start gaan en bij Financiën worden de financiële zaken door de Financial Civil Servants goed in de gaten gehouden. Gewacht wordt alleen nog maar op Minister van Veiligheid Priest_TK, die door geschrap in de begroting van de Veteranen Raad nog niet aan de slag kan.

De afvaardiging van coureurs voor de kwalificatierondes van de Grand Prix van de acht Cyberische steden verloopt moeizaam. Vooralsnog is alleen Bahthoevedorp erin geslaagd twee coureurs toegang gegeven tot het prestigieuze racetoernooi. Naar verwachting zal de goudstad dan ook de eerste kwalificatierondes organiseren.

Leave a Reply