Nieuwsflitsen

Auteur: ramy the king !

Burgemeester ramy the king heeft in het stadhuis van Eurodam besloten een zang/dans-wedstrijd te houden. De wedstrijd, genaamd Euro-Dols, zal proberen het zingende/dansende talent in de Cyberiër naar boven te halen. Met een geldbedrag van 200 ISH per categorie wordt gehoopt op veel reacties.

De onderhandelaren zijn weer teruggekeerd in Cyberië, deze keer met kavels. De burgemeesters kunnen maximaal twee soorten kavels aanschaffen en moeten daarover onderhandelen met de onderhandelaren die op hun beurt weer een prijs kunnen verdienen als zij de beste deals maken met de gemeentes.

Nu het Europees Kampioenschap al een tijdje bezig is en Oranje steeds verder komt slaat de Oranjegekte toe in Cyberië. Meerdere clubs hebben al prijzen uitgeloot aan mensen die van verscheidene wedstrijden de juiste uitslagen raden. Zoals altijd weet iedereen het beter en hebben we honderden bondscoaches die het werk van Advocaat makkelijk aan zouden kunnen. Mocht Oranje Europees kampioen worden, is het verwachtbaar dat honderden I-Shells uitgegeven zullen worden aan clubs waar de overwinning uitgebreid en gezellig gevierd zal worden.

Leave a Reply