Oil Village, gezien door remcowouter

Auteur: Remcowouter

Omdat Cyberië nog dicht was ging ik mijn geluk op een eilandengroep uitproberen. Toen ik met de boot in het pittoreske Oil Village aan was gekomen en mijn startkapitaal kreeg ging ik meteen aan de slag, vol ambities en goede voornemens. Ik wou graag de eerste bank bouwen in Oil Village. Nadat ik mijn MV had gebouwd ging ik op zoek naar een sponsor. Maar helaas bleek 2500 ISH startkapitaal toch minder dan gedacht.

Ondertussen waren er wat clubs gebouwd om het Eilandhoofd te bepalen. Mijn droom was altijd al geweest om ergens een hoofd van te worden dus stelde ik me beschikbaar. Al gauw genoeg kwam ik er achter dat de mensen liever iemand met meer ervaring hadden. De tijd begon echt te dringen en ik riep op de mensen die op mij stemden hun stem te veranderen in het belang van ons eiland.

Een dag later was Guardian eindelijk Eilandhoofd. De meeste mensen hadden in hem het volste vertrouwen. Maar echt actief was hij niet, en op een gegeven moment hoorden we niets meer van hem. Na een volle week vond ik dat er nu echt iets moest gebeuren. In een tussenstand stond Oil Village op de derde plek. Na wat overwegingen had ik besloten om mijn medebewoners te vragen mij het vertrouwen te schenken de macht over te nemen, nadat een aantal van hen mij daarvoor gepolst had.

Omdat ik vond dat ik bij een dergelijke verantwoordelijkheid wel wat advies kon gebruiken en nog maar vijf dagen had, ging ik samen met de grootste handelaren van het eiland om de tafel zitten. Door de inactiviteit van mijn voorganger kreeg ik de beschikking over een royaal gevulde stadskas. Samen bedachten we een plan om de economie van het inmiddels totaal ingedutte Oil Village een enorme impuls te geven en in het diepste geheim een verpletterende overwinning binnen te halen. Graag bedank ik iedereen die vertrouwen in mij heeft gesteld en in het bijzonder zij die mij hebben geadviseerd.

Leave a Reply