Rechtzetting

Auteur: Sesam

"Maandag beweerde ik onterecht dat de Tegenpartij van Jacobse en Van Es de vorige ronde in het parlement zat, en daar zijn standpunten niet waar kon maken. Deze foutieve bewering is gebaseerd op slechte research van mijn kant, en is aldus niet correct. De tegenpartij heeft tot op vandaag niet in het parlement gezeteld. Bij deze wil ik me aan alle betrokken partijen verontschuldigen voor het ongemak.

Wat de ronselmethode betreft heb ik ook het een en het ander recht te zetten. Uiteraard bestaat de wedstrijd voor het winnen van een computer in de club van de tegenpartij, en zoals ik ook al eerder vermeldde wordt die computer pas op het eind van de ronde aan de winnaar gegeven. Er is echter geen enkel wetsartikel die dit verbiedt, en het kan dan ook niet gezien worden als een onwettige of bedrieglijke manier van leden ronselen. Elke partij heeft het recht om zijn kiezers op hun eigen manier te bedanken of te belonen voor hun inzet, en het is dan ook in dat kader dat de Tegenpartij deze wedstrijd heeft georganiseerd."

Deze rechtzetting wordt gepubliceerd in het kader van Rechtzaak 05, waarbij Sesam verplicht wordt enige rechtzetting te publiceren omtrend z`n publicatie in de krant van maandag jongstleden.

Leave a Reply