Cyberia Optima

Auteur: Lijst Democratie

Elke ronde word je weer van alles beloofd. Veel activiteit, veel beloftes, maar als je de volgende handelsperiode het Parlement volgt, kom je alleen maar vechtende politici tegen, over een paar mazen in de wet. Zo ook deze ronde: Er kon geen nieuwe Minister van Veiligheid komen, omdat volgens een paar Regeltjes-verslaafden er geen nieuwe MvV mocht komen, maar ondertussen zit Cyberië wel zonder Minister van Veiligheid. Of neem de President. De eerste gaf geen leiding, en was weinig actief, en de 2e wist niet eens dat hij zijn eigen mening niet mocht geven. En dan was er ook nog een Minister van Onderwijs die zijn werk niet goed deed. Parlementariërs en kritiekgevers negeren, zit volgens mij niet in zijn takenpakket. De andere ministeries deden hun werk enigszins zonder problemen, maar veel nieuws werd er niet toegevoegd. Het Parlement was dus ver onder de maat deze ronde. Wil jij daar wat aan doen? Dat kan! Stem Lijst Democratie! Voor meer actieve, ervaren en initiatief volle Parlementariërs. Wij staan voor actievere ministeries en minder regeltjes die het Parlement belemmeren. Dus wil JIJ Cyberië verbeteren, stem dan op LD, Lijst Democratie.

Leave a Reply