Een weekje Sociale Zaken

Auteur: Anjaatje

Het is weer een enerverende week geweest. Vooral de laatste paar dagen. Veel mensen zullen er wel van op de hoogte zijn dat ik ernstig onder vuur heb gelegen en nog lig. Tammo80 heeft zijn beruchte pistolen weer uit de kast gehaald en dit maal waren ze constant op mij gericht. Ook kreeg ik ernstige kritieken nadat Leonardo Alvarez uit het land was vertrokken nadat hij nog even hevig misbruik had gemaakt van de stadskas. Ik was namelijk een van de mensen die hadden geprofiteerd van zijn hoge export. Al bleek het naderhand dat ik beter niet had kunnen exporteren.

Na een belasting te hebben geheven, kreeg de mayor een mooi rood huidje en vertrok. Degenen die hadden geëxporteerd kregen een boete. Jammer genoeg was de geheven belasting de druppel in de emmer die ervoor zorgde dat ik na de hele affaire zelfs verlies had gemaakt op die export. Op zich vond ik het geen drama. Ik hield nog genoeg geld over om redelijk royaal te kunnen leven. Ik heb me opgegeven voor enkele cursussen en de rust leek weer even weergekeerd. Priest_TK werd de nieuwe mayor van Yenville. Zijn anti-Alvarez beleid veroorzaakte nogal wat opschudding, maar ik gaf hem wel gelijk, want ook ik had het even gehad met Alvarez.

Maar de problemen begonnen toen ik verkondigde dat ik me volgende ronde kandidaat wilde gaan stellen voor mayor. Tammo80, die al een hekel aan me had wegens die fout afgelopen export, kon het niet hebben dat ik goede stemmen probeer weg te trekken van de goede kandidaten. Kort gezegd, na een lange discussie bleek dat hij me het mayorschap niet gunde. Dit is de reden waarom hij nu bezig is met een Kamikaze-actie. Tot nu toe heb ik het vol kunnen houden. Enkele mensen die mij wilden helpen hebben wat geld gestort om me boven water te houden. Met het geld ben ik alvast begonnen met het maken van polls, die ik nog moest maken voor The Round Awards. Helaas moest ik bij vier polls al stoppen wegens geldtekort. Er was mij echter nog geld beloofd door de minister van Financiën, wegens een begrotingsoverschot. Hiermee hoopte ik de rest van de polls te maken en de rest van de dingen die ik nog moest doen te financieren. Helaas stribbelde de VeteranenRaad tegen, want ik zou nog loon krijgen en nog wat inkomsten voor het schrijven van dit artikel. Jammer genoeg beseffen ze dan weer niet dat ik die pas aan het einde van de week krijg, te laat om de polls te plaatsen en om de andere dingen te doen die ik nog moest doen. Ik hoop dat de VR haar mening nog herziet.

Verder is de eerste boete voor het niet posten van een kavelstaat uitgedeeld. Ironisch genoeg aan de voorzitter van de VR, die burgemeester is van Kronenburg. Misschien krijg ik daarom die beloofde 300 I-Shell niet? Wie zal het zeggen. Ik hoop dat ik op de een of andere manier mijn taken als minister van Sociale Zaken nog af kan maken.

Leave a Reply