PvdA, alles dankzij U

Auteur: PvdA

PvdA voelt zich goed. Het is niet zozeer omdat wij de meeste leden hebben. Het is ook niet omdat wij de beste partij structuur hebben, maar omdat we de steun van u, de kiezer, al 2 keer grotendeels hebben mogen ontvangen.

Wat hebben wij hiermee gedaan?
– Verschillende zeer actieve parlementariërs die niet alleen in het parlement, maar ook in het achterkamertje actief waren, zoals Carmine Alvarez en freelancer.

– Duidelijke, strikte en eerlijke ministers die verbeterende en vernieuwende ideeën hebben, zoals Remco Bogaard en remcowouter.
– Wetswijzigingen doorgevoerd die zorgen dat het spel ook echt leuk blijft voor iedereen.

Dit terwijl andere partijen zich druk maken over tegen wie ze weer eens een motie gaan indienen, zich niet eens bezig houden over de inactiviteit van hun lijst of doorgeslagen ideeën invoeren die geen enkele toevoeging hebben. Wij vragen daarom opnieuw uw steun.

Steun een solidaire partij die vol zit met goede ideeën, omdat er zoveel meningen zijn van zoveel mensen. Steun een partij die niet zal verdwijnen, omdat er een goede partijstructuur is. Steun een partij die bewezen heeft op te komen voor uw belangen.

Stem voor uzelf!
Steun PvdA!

Leave a Reply