Solidariteit voor iedereen!

Auteur: NCP

Iedere ronde zijn er weer de partijen die koeien met goede horens beloven en beloven alles te zullen veranderen. Dit alles lijkt prachtig maar het probleem is dat op enkelen na niemand echt iets veranderd aan de samenleving of hier zelfs een poging toe doet. Waarom zou de NCP dan wel anders zijn?

Welnu, wij staan voor solidariteit, anders dan sommige `socialistische` partijen die zeggen voor de armen op te komen maar ze in werkelijkheid alleen maar armer maken door het onderwijs peperduur te maken. Wij gaan er voor zorgen dat de inactiviteit in het onderwijs wordt aangepakt en dat het onderwijs goedkoper wordt, dat de echte armen worden geholpen en dus niet de criminelen die door hun praktijken in de min komen, dat er een betere samenwerking tussen veiligheidsdiensten komt en dat de handel tussen verschillende steden wordt bevorderd. Deze plannen zullen wij in de praktijk gaan brengen als u uw stem geeft en het Communisme en dus de solidariteit een kans geeft in Cyberië.

Stem dus vrijdag en zaterdag voor de Nationaal Communistische Partij en help ons mee met het bouwen van een stabiel en veilig Cyberië!

Leave a Reply