Eurodam krijgt geen vliegveld, burgemeester treedt af

Auteur: gelaarsdekat1

In een emotionele rede heeft gelaarsdekat1 afgelopen zondag zijn functie ter beschikking gesteld. Zoals bekend wilde de ambiteuze burgemeester van Eurodam graag een vliegveld aanleggen op de Eurodamse heide. De Overheid besloot echter na massale protesten van de schaapherders, die hier al eeuwen hun schapen weiden, hier geen vergunning voor te verlenen.

In een reactie deelde de Overheid mee milieu belangrijker te vinden dan economische groei. Tevens liet de Overheid weten zich zorgen te maken over het hoge verloop onder de mayors. Gelaarsdekat1 wenste zijn opvolger Tha Game Master daarop veel succes, en ziet in hem een ideale opvolger.

Bij de inwoners van Eurodam waren gemengde reacties te beluisteren. Het door gelaarsdekat1 gevoerde beleid werd alom geprezen. Maar een aantal kondigde ook aan meteen te verhuizen, nu al snel kavelschaarste wordt voorzien in Eurodam. Ook onder steen en plastichandelaren viel nogal wat gemor te beluisteren nu wordt gevreesd dat de SuperCoI zich weer op de handel in deze producten zal gaan storten.

Onder het bewind van gelaarsdekat1 beleefde Eurodam een economische opleving. Kwade tongen beweren dat de vertrokken bewindsman een ineenstorting van de Eurodamse economie voorziet als gevolg van de beperkte hoeveeheid grondstoffen en derhalve eieren voor zijn geld heeft gekozen. De ex-burgemeester zelf houdt rekening met een flinke volksverhuizing uit de Cyberische hoofdstad richting de Digitaliaanse erts en diamantvelden.

Niemand kan echter voorzien wat de toekomst zal brengen, maar voorlopig kunnen de schaapherders gerust ademhalen en zal Eurodam de overlast van een internationale luchthaven bespaart blijven. Het grondoppervlak van Eurodam en ook van andere steden is fors toegenomen, en of de door sommige voorziene volksverhuizing daadwerkelijk plaats zal vinden is ook maar de vraag. Ondanks het gemis van een vliegveld is en blijft Eurodam het centrum van de Cyberische economie.

Leave a Reply