VR-voorzitter knock out

Auteur: Ottavio Alvarez

Webb_cam, de voorzitter van de Veteranen Raad (VR), is afgelopen woensdag met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis in Nederland gevlogen, alwaar hij de rest van deze handelsperiode zal verblijven om bij te komen, zo meldde een woordvoerder van de Overheid.

De vermoedelijke dader, kleinez uit Monapoli, is nog steeds op vrije voeten. De politie heeft onvoldoende bewijzen om hem te arresteren voor zijn daden. Cade-ID`s zijn nu eenmaal niet betrouwbaar genoeg om iemand voor in de boeien te slaan, weet een Officer ons te vertellen.

Directe kennissen van de bekende Digitaliaan weten ons te vertellen waarom hij een dergelijke actie uitgevoerd zou kunnen hebben. Hij stond niet op al te beste voet met Webb_cam, aangezien hij problemen zou hebben met diens school, verteld een Digitaliaan ons, die de anonimiteit verkiest.

Wat kleinez echter niet kon weten is dat de Overheid zou besluiten Webb_cam als voorzitter van de VR te vervangen zou worden door Graeck. Enkele leden van de raad konden zich hier niet in vinden, aangezien dit een overtreding zou zijn op de Grondwet. Als je failliet bent heb je pech, dan moet de vice-voorzitter het maar over nemen, stelden een aantal raadsleden. Ondertussen heeft het adviserend Overheidsorgaan besloten Graeck te accepteren als Voorzitter. Kort daarna werd ook de nieuwe Voorzitter onder vuur genomen. Zijn verwondingen zijn naar verluid minder zwaar.

Zie ook Zuil en Cultuur of barbaren in deze editie.

Leave a Reply