Gevaar dreigt

Auteur: thijs-goedegebure

Hoe staat het gesteld met de veiligheid in Cyberië? Deze vraag zou ik als Minister van Veiligheid eenvoudig moeten kunnen beantwoorden met een heel goed!, maar jammer genoeg is het niet zo. De afgelopen dagen is er steeds meer informatie boven tafel gekomen van mijn informanten dat er bomaanslagen zijn gepland.

Over dit onderwerp is in de speciale bunkerclub helup! een informatie centrum ingericht waar Officers en burgemeesters het laatste nieuws te weten komen en de mogelijk doelen worden besproken zodat alles zo efficiënt mogelijk kan worden gecheckt op bommen. Maar omdat de Officers niet de hele dag alert kunnen zijn roep ik alle bewoners op om vooral niet te overnachten in clubs, winkels van grote handelaren, banken, havens en verzekeringskantoren, maar het liefst in je eigen huis met je deur op slot. Als verder iedere bewoner zijn winkels, huizen en clubs checkt op bommen zal dit samen met de verhoogde controle door Officers hopelijk de bomaanslagen doen mislukken of de daders doen afschrikken.

Kortom: Er dreigt gevaar, dus let goed op en houdt de volgende tips in acht:

Bommen kunnen door iedereen worden gezien. Is dit het geval, meld dat dan in het Politiebureau van je stad, het Gemeentehuis en bij het Ministerie van Veiligheid zodat snel de bom onschadelijk kan worden gemaakt.

Leave a Reply