Onderwijs gaat achteruit

Auteur: vinney

Het onderwijs gaat hard achteruit. Wil je tegenwoordig nog studeren voor advocaat, dan moet je hele goeie vriendjes worden met Graeck. Hij is namelijk de enige die advocatuur aanbiedt en zit daarom ook helemaal vol. Veel mensen hebben behoefte aan een status als advocaat, omdat die regelmatig gebruikt wordt en gezien wordt als een van de boeiendste statussen.

De PvdA lijkt ook een cursus aan te bieden in advocatuur, maar schijn bedriegt. De cursus advocatuur wordt helemaal niet gegeven, ze hebben alleen een advocatenbureau. Door meer controle op de scholen en tijdig ingrijpen van de Minister van Onderwijs, zou een lerarentekort opgelost kunnen worden. Er is echter maar één school waar de cursus Leraar wordt aangeboden.

Op het moment lijkt er erg weinig controle te zijn. Een groot minpunt van de PvdA is bijvoorbeeld dat er geen prijs wordt weergegeven. Dit is erg belangrijk voor toekomstige leerlingen. Bovendien klopt de link van de PvdA niet.

Het is momenteel dus erg droevig gesteld met het onderwijs en juist terwijl dat toch een van de belangrijke dingen is in Cyberië. Een goede ontwikkeling start bij het onderwijs en dat betekent dat de hele economie in de soep draait als er niet snel aan de bel getrokken wordt bij de Minister van Onderwijs.

Leave a Reply