Carnaval in Cyberië

Auteur: Ossie000

Het is weer bijna carnaval. De tijd van feesten, drinken en verkleden. Een paar heel gezellige dagen al zeg ik het zelf. Zo dacht Ottavio Alvarez er ook over en is daarom ook met Pompers Gat begonnen (een maffe carnavalsvereniging). De personen die graag al in de carnavals stemming willen komen kunnen dit in Pompers Gat.

Ik kwam de club binnen en meteen zat de sfeer er al aardig in. Ik kreeg al meteen weer veel meer zin in carnaval dan dat ik dat al had. Ik was er eventjes rond aan het kijken en zag dat er ook een Prins Carnaval gekozen werd. Een beetje verbijsterd stond ik te kijken. Waarom nou weer een Prins Carnaval? Meteen heb ik mezelf ook opgegeven, om Prinses Carnaval te worden. De spanning zat er goed in tijdens de stemmingsperiode, maar dat mocht de pret niet drukken.

Uiteindelijk ben ik gekozen. Hier ben ik uiteraard heel erg blij mee (en verrast), en hoop dat er veel mensen samen met mij (en de adjudant en de raad van elf) carnaval willen vieren hier in Cyberië.

ALAAAAAAAAF!

Leave a Reply