Solidariteit voor iedereen!

Auteur: NCP

Zoals de titel van dit artikel en tevens onze slogan zegt staan wij voor solidariteit, gelijkheid voor iedereen. Ons land kent veel rijke maar ook veel arme mensen. Hoewel iedereen dezelfde kansen lijkt te hebben gaat dit niet altijd op. Als je eenmaal arm bent blijf je ook vaak arm en kan je vaak geen opleiding volgen of jezelf bescherming verschaffen, wij willen dit veranderen.

De NCP staat voor gesubsidieerd onderwijs, betaald door de regering. Dit zorgt ervoor dat ook de armste mensen een opleiding kunnen volgen en dat de scholen alsnog winst maken.

Een ander aspect waar veel armeren mee kampen is hun veiligheid. Cyberië en Digitalië staan op voet van oorlog maar de veiligheid van de minderbedeelden wordt veelal vergeten. Mensen die voldoende geld hebben kunnen een huis bouwen en kogelvrijevesten aanschaffen maar mensen die niet voldoende ISH hebben hiervoor zijn vaak op de vlucht voor geweld. De NCP wilt daarom meer blauw op straat en een betere samenwerking tussen het Parlement, de Mayors, het CBI, de officers en de MvV. Dit zal ervoor zorgen dat er een grote veiligheid gegarandeerd kan worden.

Stem dus vrijdag op de NCP en stem daarmee voor een solidaire regering!

Leave a Reply