CPP, op naar de verkiezingen!

Auteur: CPP

Vrijdag is het weer zover! Dan kunnen de Cyberiërs hun stem weer uitbrengen. Ook de Cyberische Progressieve Partij zal meedoen.

De CPP is een centrumlinkse partij. Wij hebben namelijk vooral op het gebied van veiligheid ook enkele rechtse ideeën, zo is één van onze hoofdstandpunten het registreren van alle criminals en cheaters. Wanneer zij meerdere keren een vergelijkbare fout maken moeten zij hier ook zwaarder voor worden gestrafd.

Ons andere hoofdstandpunt is dat er een nationaal keurmerk voor scholen moet komen. Eerst stond er nog in het MvO wat de beste scholen waren (ook al klopte er niet veel van, die lijst werd niet geüpdatet), nu staat er zelfs helemaal niks meer. Wij vinden dat elke school moet worden gekeurd, belangrijke punten zijn hierbij de verleende service en het slagingspercentage (met het eindexamen).

Je zou denken na vooral ons eerste hoofdstandpunt: de CPP is een rechtse partij! Toch is dit niet zo. Behalve het scholenkeurmerk hebben wij nog enkele linkse ideeën. Zo willen wij een spelwijziging voorstellen om subsidies niet gemeentelijk, maar nationaal te regelen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen die er recht op heeft ook voldoende subsidie krijgt en dat niet een inwoner van de ene gemeente veel meer dan een inwoner van de andere krijgt.

De rest van onze standpunten vindt u op http://www.freewebs.com/cyberischepp.

Leave a Reply