Het leed dat vertrekken heet!

Auteur: frekie

Het einde van een toch weer prachtige periode dat we op het kleine eilandje ver van onze thuisbasis verkeren, is alweer in zicht. Alweer! Vele mensen zijn reeds begonnen om de koffers te pakken richting het koude noorden. Ik ga het hier weer hard moeten missen, aldus een getuige. Andere getuigen zijn dan weer al wat blij om terug richting de lage landen te reizen. Ondanks alle verklaringen en protesten zal niemand meer op het eiland mogen blijven. Volgens speciaal ingehuurde vulkanologen staat de grote vulkaan op barsten. Het duurt geen 4 dagen meer voor de vulkaan gaat losbarsten! zei de woordvoerder van de seismologen.

Tranen zullen vloeien, daar is geen twijfel over mogenlijk, maar vergeet niet: na regen komt zonneschijn. De Overheid schat dat het een dikke 4 weken zal duren voor de bomen weer zijn gegroeid, de ertsvooraad weer is aangedikt, enzovoort. Echter zullen de tickets richting Cyberië wel tijdelijk opslagen worden. Het wordt uitkijken naar de volgende handelsperiode!

Leave a Reply