Priest status op de schop

Auteur: The Socialist

De Priest status werd verscheidene handelperiodes geleden bedacht en ingevoerd door de alom geprezen Veteraan, Advocaat en natuurlijk Priester, Priest_TK. Deze status werd ooit in het leven geroepen om het sociale aspect in Cyberië naar boven te brengen, kerken op te richten en natuurlijk om mensen te trouwen. Nu gaan er echter stemmen op om de Priest status te veranderen of deze zelfs af te schaffen.

De door velen geniaal genoemde politicus m1n1conomy kwam in het Parlement met het voorstel om de status af te schaffen. Het gebruik van de Priest-status is nooit denderend geweest en is heden ten dagen bijna tot het nulpunt afgezwakt. De status werd in een tijd ingevoerd dat het sociale aspect van Cyberië zich in hoog tempo ontwikkelde. De toegevoegde waarde is er niet meer en de status kan daarom beter afgeschaft worden aldus m1n1conomy. Veel Parlementariërs waren het met hem eens, in tegenstelling tot de burgers. Deze zien liever een nieuwe invulling van de status, vooral omdat ze het huwelijk binnen Cyberië en Digitalië niet willen kwijtraken zoals m1n1conomy eerder voorstelde.

Parlementariër Erkan.E was vooral kwaad over het gebruik van het kruis-symbool. Dit is discriminerend, en ik zie dan ook liever de status verdwijnen of er een nieuwe invulling van inclusief het veranderen van het symbool aldus de politicus. Waarom deze nu pas met dit probleem komt aanzetten is voor velen een raadsel.

Wat het Parlement gaat doen is vooralsnog de vraag. De meeste burgers zien dusliever een nieuwe invulling van de status dan een afschaffing ervan. Of de heren politici hiernaar luisteren? We zullen het in de loop van de week zien.

Leave a Reply