Analyse van Eurodam

Auteur: Turakamu

Elke TMC zal er één van de steden van Cyberië en Digitalië nader onder de loep worden genomen. Deze keer aandacht voor: Eurodam.

De hoofdstad van Cyberië telt, zoals het een hoofdstad betaamt, de meeste actieve inwoners van Cyberië en Digitalië, maar liefst 173. De gemiddelde kavelstaat van Eurodam is met 82 de laagste van Cyberië. Dat is nog steeds ruim boven de minimum kavelstaat zoals vastgelegd in de richtlijnen van de Minister van BiZa. Ondanks de relatief lage kavelstaat is het toch heerlijk toeven in de 31 parken die Eurodam rijk is. Eurodam heeft ruim twee keer zoveel parkeerplaatsen als het Bahthoevedorp, dat vorige TMC aan bod is gekomen, 13 in totaal.

Eurodam bezit zo’n 270 wegkavels, waarvan er nog 50 te koop zijn. De twee officers van Eurodam, pino2 en SuperDres, zijn slechts goed voor 25 online-uren, wat niet zo veel is voor een grote stad als Eurodam. In de grote stad Eurodam is er ook een groot winkelaanbod. Met zijn 116 winkels doet Eurodam zijn titel van hoofdstad eer aan, het is er prettig winkelen.

Leave a Reply