Mayorstrijd

Auteur: Pino1

De strijd tussen de steden is losgebarsten. Arjanisme en Tha Game Master zijn de strijd aangegaan om zoveel mogelijk bewoners naar hun stad te lokken; zo heeft de Mayor van Eurodam aan de eerste 50 mensen die naar Eurodam verhuizen 50 ISH subsidie beloofd. Ze moeten dan wel de hele handelsperiode in Eurodam blijven wonen.

Vlak daarna sloeg Bahthoevedorpse Mayor arjanisme terug met de actie waarbij hij een winkel voor 50 ISH beloofd aan de eerste 5 mensen die verhuizen naar Bahthoevedorp. Ook hier is de voorwaarde dat ze de gehele handelsperiode in hun nieuwe stad blijven wonen. Diegenen die aan het einde van de periode nog daadwerkelijk in Bahthoevedorp wonen, kunnen een subsidie van 50 ISH tegemoet zien.

De acties liegen er niet om, en het is nu nog even afwachten of ze resultaat hebben. Naar verwachting zullen vele Mayors van andere steden volgen, mocht de actie een groot succes zijn.
De mayor van Roebelarendsveen heeft al te kennen gegeven dat hij daar niet aan mee zal doen. Hij zei: de mensen zullen toch niet echt blijven, of zullen het toch alleen maar voor het geld doen. Ik heb veel liever mensen die voor het dorp en voor de mayor komen en er dan pas achter komen dat je hier goud kan verdienen.
De mayor van El Peso gaf te kennen het grote onzin te vinden om geld van je stadskas aan de spenderen om mensen naar je stad te lokken die niks toevoegen; hij zei liever acties te zien om meer mensen door de betaalde poorten te zien komen.

Leave a Reply