Parlement in slaap…

Auteur: Stefan S

De rust in de handel lijkt ook compleet doorgeslagen op de Parlementsleden. Vele discussies in het Parlement komen niet goed van start omdat er te weinig word gereageerd door medeparlementsleden. Sommige Parlementsleden die wel actief zijn komen met de raarste ideeën. De een wil de Barman-status invoeren, de ander wil Chief-Officers de macht geven boetes naar iedereen in het land te geven in plaats van alleen aan hun stadsgenoten. VHC lijkt compleet uit het Parlement weg te blijven, de enige die af en toe in het Parlement komt is Minister themini maar die is er ook vaker niet dan wel. Veel van deze leden lijken toch drukker met de handel dan zichzelf in dienst te stellen van het land.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat alleen op de wetsvoorstel Wijziging RvO Artikel 2 Partijen van TheBlueClan alle Parlementsleden hebben gestemd. De minste leden hebben gestemd op Aanpassing Artikel 11, lid 8; dit waren er slechts viertien. Vijf leden achtten het niet noodzakelijk om te stemmen. Deze vonden andere dingen belangrijker dan eindelijk een oplossing in het uitleveringsprobleem van criminelen.

Opvallend is dat sommige Parlementsleden zelfs tijdens de discussie wetsvoorstellen in dienen, misschien om van de discussie af te zijn en andere dingen te kunnen doen, zoals vissen in de Valuta…

Leave a Reply