Algemeen nieuws

Auteur: frekie

SP opgeheven

De SP is niet meer. Dit nieuws werd door partijvoorzitter remcowouter bekend gemaakt. Hij verklaarde dat het allemaal niet meer zo lekker liep binnen de SP zelf, en dat hij liever stopt op hun hoogtepunt. Ondanks de opheffing van deze partij, blijven alle parlementariërs van SP gewoon hun werk behouden volgens de wet (zie artikel RvO artikel 2 lid 3). De SP haalde voor deze periode 5 zetels binnen en diende verscheidene wetsvoorstellen met succes in.

Politiek stelsel op een hoopje!

In een periode van nog geen 3 weken zijn maar liefst 5 (!) Parlementariërs uit hun ambt ontslagen. De ene omdat hij gewoonweg niet kwam opdagen, andere vergaten domweg op wetsvoorstellen te stemmen, nog andere overtraden de Cyberische wetgeving en waren op die manier niet meer gerechtigd in het Parlement te zetelen. President Cent wordt stilaan wanhopig van deze situatie en meldt dat er verandering móét komen in het tochwel teleurstellende Parlement.

Priest

Inmiddels heeft elke Parlementariër, op één na, gestemd op het voorstel van m1n1conomy om het priesterschap af te schaffen. Het resultaat is een gelijkspel: 9 Parlementariërs waren ervoor om de het priesterschap af te schaffen, 9 waren ertegen; voor de dertien priesters die ons land rijk is, zal het nu bang afwachten worden wat de beslissing van de Overheid in samenspraak met de President zal zijn.

Leave a Reply