AXXI voor meer Professionaliteit

Auteur: AXXI

Het wordt tijd voor iets nieuws, de oude partijen hebben afgedaan. Het Parlement bestaat uit amateurs, inactievelingen en incompetente, op macht en geld beluste mensen die liever tijd steken in hun winkeltje of bank dan in het voeren van politiek. Wetsvoorstellen zijn doorgaans slecht doordacht, slecht geformuleerd en ze dragen bijna nooit iets bij aan de samenleving.

Deze handelsperiode was het toppunt van amateurisme. De huidige partijen: PvdA, VHC, SP en SPAM hebben aangetoond het door het volk zo gewenste professionalisme niet aan te kunnen. Amateurs sieren hun gelederen, maar bezetten soms zelfs de zetels in het Parlement. De meesten weten niet eens wat ze kunnen en moeten doen. De één na de ander wordt afgezet door inactiviteit of wetsovertredingen. Ministers klooien maar wat aan en er is geen Parlementariër die ze controleert.

AXXI gaat dat veranderen. Wij brengen ervaring en kwaliteit naar het Parlement. De hele boel moet om, het Parlement dient een actieve houding aan te nemen. Wetsvoorstellen moeten gaten dichten, in plaats van ze te creëren. Wij gaan de ministers controleren, wij accepteren geen geklooi.

Het volk verdient een goed parlement en alleen wij lijken daarvoor te kunnen zorgen. Wij als volk hebben nu de kans de arrogantie en incompetentie van de huidige partijen af te straffen. Wij eisen verandering, wij eisen professionaliteit, want dat verdient dit land!

Leave a Reply