De puinhopen van de huidige politiek

Auteur: Lijst Solidariteit

Iedere handelsperiode neemt een nieuwe regering vol goede moed plaats. Ze maken plannen, kiezen de Ministers en maken een regeerakkoord mocht er een coalitie worden gesloten. Maar meestal komt er niks goeds van terecht. Coalities vallen uiteen, plannen blijken niet te kunnen worden gerealiseerd, Ministers en Parlementariërs worden ontslagen, regeerakkoorden worden geschonden en de zetels worden gevuld voor inactievelingen. Lijst Solidariteit zal hier iets aan doen, met uw hulp.

Wij zetelen niet voor persoonlijk gewin in het Parlement maar voor U, het volk. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk van onze standpunten te realiseren en pleiten ervoor dat partijen verplicht worden minstens één van hun hoofdpunten te realiseren, iets wat nu vaak niet gebeurd. Wíj zullen Cyberië werkelijk weer sociaal maken, niet kil en doods zoals het nu is.

Hoe wij dit gaan realiseren? Wel, wij zullen niet op onze zetel blijven zitten en wachten op voorstellen van anderen maar zullen zelf voorstellen bedenken (en natuurlijk vooraf aan een kritische blik onderwerpen), zullen zelf pleiten voor deze voorstellen en zoveel mogelijk voorstellen indienen waar u, het volk, werkelijk belang bij heeft.

Stem dus zondag op Lijst Solidariteit en help Cyberië weer solidair te maken!

Leave a Reply