SPAM : actief en degelijk

Auteur: SPAM

Na een moeizame start wegens begrotingsperikelen kwam deze Parlementslegislatuur eindelijk op gang na ongeveer een week.

Net zoals in de afgelopen kabinetten was SPAM een stabiele factor in deze regering, Onderwijs onder leiding van m1n1conomy en Justitie en Veiligheid onder leiding van Battery werden op een bekwame manier geleid.

Onderwijs : +30 examens afgenomen tijdens dit cursusjaar , het is ooit anders geweest.

Justitie en Veiligheid : de rechtsgang is ondanks kritiek nooit in het gedrang geweest en op het gebied van Veiligheid waren er slechts enkele kleine akkefietjes te melden.

In het algemeen heeft SPAM ook waargemaakt wat ze voor de verkiezingen heeft aangekondigd, de 2 hoofdpunten werden gerealiseerd, namelijk een hervorming van het Parlement en het verplicht behalen van de status voor elke partij iedere ambtsperiode.
In de marge van dit laatste voorstel werd ook de verlaging van de kiesdrempel gerealiseerd waardoor ook kleinere partijen een kans maken om in het Parlement te geraken.

De term "meineed" werd geintroduceerd in het wetboek en ook werden enkele zaken duidelijker geformuleerd, allemaal realisaties van SPAM-vertegenwoordigers. Kortom zonder SPAM was er niks gebeurd in het Parlement, wij hopen dan ook terug op Uw steun te mogen rekenen deze verkiezingen .

Let`s make Cyberie better, let`s SPAM the planet.

Voor een consequent en degelijk beleid, stem SPAM

Leave a Reply