Leraar in Cyberië

Auteur: ossie000

Vorige week was er sprake van Officer-stress en bekeek ik dus de Officers. Deze week nemen we een kijkje in de scholen van Cyberië. Er zijn op dit moment drie scholen met een officiële status. Nootjes Primary School, PvdA-School en Facultas. Laten we eens een voor een naar die scholen gaan kijken.

Nootjes Primary School geeft alleen Officer. En vooral Eurodammers hebben zich daarvoor opgegeven. De site heeft een professionele indruk, het heeft een mooi aanmeldscherm op het begin. Als je op de wachtlijst klikt ziet het er ook goed uit. Je ziet in een oogopslag wie examen heeft gedaan en wie met de lessen bezig zijn. De cursus is alleen nogal duur. 100 ISH voor het beroep officer. Aangezien het de enige school is die het geeft, een slimme zet.

Maar de PvdA-School is net iets professioneler. Je kunt inloggen en daar je lessen volgen. Als je les af is, upload je de antwoorden en dan hoeven zij hem alleen na te kijken. Zij geven de cursus advocatuur, leraar en REA. En dit ook nog voor een redelijke prijs van respectievelijk 15, 15 en 25 ISH. De algemene voorwaarden zijn op de site te bekijken en vrij duidelijk. Alleen wordt er verwezen naar een artikel dat vervallen is. Maar voor de rest geeft de site een professionele indruk.

Facultas geeft alleen Advocatuur en REA. Dit doet Webb_Cam al tijden. De prijs is wel iets duurder, namelijk 60 en 300 ISH. Op de site is veel minder te doen dan bij de andere scholen, maar de informatie die er staat is wel duidelijk. Het knopje naar de algemene voorwaarden staat alleen wel heel klein onderin de site. Toch heeft Facultas geen leerlingen, aangezien ze veel duurder dan de PvdA-School zijn. De opleidingen zouden kwalitatief wel beter zijn.

Dat was dus een overzichtje van de scholen. En als jullie ooit les willen volgen, kies de goede school
.

Leave a Reply