Tirannie wordt trekpleister

Auteur: frekie

Het is alweer een jaar geleden dat ik beslist heb om van de overbevolkte hoofdstad mijn pensioentje uit te zitten in YenVille. In die tijd kon je enkel de stad binnen als je een familielid van Alvarez was, of gewoon veel kon neerleggen aan de plaatselijke dictator.
Hierin is gelukkig verandering gekomen met de verbanning van de kopstukken van Alvarez uit Cyberië.

Nadat de macht van de ooit zo machtige familie verbroken was, groeide onze stad uit naar een plek die het waardig was om te genieten van je zuur verdiende geld. Er was immers niemand meer die met de scepter boven op het balkon van het gemeentehuis stond te zwaaien en om de vijf minuten bevelen uit zat te delen! Een tijd van glorie en geluk kon beginnen!

Al snel nadat YenVille was bevrijd, stroomde de mensenmassa toe. Grensbewakers moesten nog vele mensen weigeren omdat de stad inmiddels overbevolkt was. Nu, een jaar later, staat dit kleine stadje in volle bloei. Overvolle kavels, vele sociale activiteiten… Het is enkel een kleine greep met de voordelen die YenVillete bieden heeft! De stad is nu eveneens niet enkel nog voor de rijkste personen uit onze maatschappij. Ook minder bedeelden voelen zich onmiddellijk thuis in de kleinste � maar zeker niet de ongezelligste � stad van Cyberië!

Bent u de volgende die het geluk komt beproeven?

Leave a Reply