Het onderwijs bekeken

Auteur: Pino1

Inmiddels is het einde van de handelsperiode al weer in zicht, we kunnen ondanks alles toch terug kijken op een aantal geslaagde dingen, waaronder het onderwijs.

Het ministerie, dat veelvuldig werd besproken tijdens de vulkaanuitbarsting omdat de enige kandidaat een speciale opvatting over het onderwijs had, zorgde er wel voor dat alles in goede banen werd geleid. Alles waar de minister van onderwijs voor ging lijkt tot dusver gehaald; er zijn namelijk veel leraren verenigd en werken goed samen aan de deugdelijkheid van onderwijs.

Ondanks de vele waarschuwingen die de minister had gegeven, kwam het toch twee keer tot een boete voor twee scholen. Dit leek eerst niet te helpen, maar het onderwijs is keihard verder gegaan en zit nu op zo´┐Żn hoog niveau dat er toch trots naar gekeken mag worden. De scholen verdienden toch echt een pluim wegens hun inzet en de daarbij behaalde resultaten van de leerlingen.

Toch blijft er deze handelsperiode één ding jammer; er werd slechts één REA-diploma behaald, omdat vele handelaren een andere manier hadden gevonden om aan dit felbegeerde vastgoed handelsrecht te komen.

Leave a Reply