Parlement bemoeit zich met mayors: onterecht, of toch niet?

Auteur: Communist2

Al geruime tijd hoor ik luide klachten om me heen over de bemoeienissen van het parlement met het beleid van de mayors. Waar ik ook binnenloop, of dat nu het Achterkamertje, of een willekeurig gemeentehuis is, overal hoor ik dezelfde klachten: we bemoeien ons teveel met de mayors, we moeten ze met rust laten, enz. Maar waarom bemoeien wij ons met de politiek van de mayors? In de coalitiebesprekingen zijn richtlijnen opgesteld door de Minister van Binnenlandse Zaken en die zijn goedgekeurd door het parlement. En dat is na de Overheid altijd nog de machtigste instantie in Cyberië, dus de mayors dienen zich te houden aan het beleid van het parlement, dat gekozen is door het volk zelf. De Minister van Binnenlandse Zaken heeft goed nagedacht over zijn richtlijnen en het parlement heeft ermee ingestemd. Als wij ons niet met de mayors zouden bemoeien, wat heeft het parlement dan nog voor zin? Dan kunnen de steden net zo goed allemaal onafhankelijk worden.

Daarom zijn onze bemoeienissen jegens de mayors volkomen rechtvaardig, aangezien wij dat voor het volk doen, niet om de mayors het leven zuur te maken.

Leave a Reply