PvdA investeert

Auteur: PvdA

De Partij voor de Armen investeert. Niet in aandelen, noch in huizen. Wij investeren in de armen. Dat is immers een investering; de armen van vandaag, zijn de rijken van morgen, zo luidt onze opvatting. We hebben al op verschillende manieren geïnvesteerd. Zo zal de goede doelenwet van Cent (PvdA) zorgen voor een opleving van goede doelen, waardoor er meer subsidies zullen komen voor arme mensen. Zo bood de PvdA School verscheidene lessen aan, tegen een zeer lage prijs. Zo bood de blacklist van Cent, Minister van Binnenlandse Zaken, winkeliers de mogelijkheid door crimewatch ontdekte dieven uit hun winkel te bannen. Op die manier kregen arme mensen, die zich geen camera konden veroorloven, ook een kans om rijk te worden. Zo ook het Nationaal Fonds, wederom een initiatief van de Minister van Binnenlandse Zaken, waardoor rijkere mensen konden doneren aan arme mensen via een betrouwbaar tussenpersoon. Zo verzon Tabakko (PvdA) een wetsvoorstel ter verbetering van het onderwijs.

Ondanks deze investeringen is ons doel, het financieel gelijktrekken van de samenleving, nog niet geheel behaald. En daarom hebben wij uw hulp nodig, uw stem. Wij geloven in een samenleving waar iedereen de krans krijgt zich neer te planten, te groeien en tot slot uit te bloeien tot een grote, kleurrijke bloem. Ook de armen van vandaag.

Leave a Reply