Auteur: Redactie

Later werd mij duidelijk dat lime_lemon zelf ook niet zonder kleerscheuren die aanslagen door was gekomen. Dat is zeer spijtig. antwoordde de bommenwerper daarop. Een bijkomstigheid. voegde hij daar nog aan toe.

Toen besefte ik dat deze Digitaliaan een hele kille was, eentje die je beter te vriend kon houden. Een dag later was het over en uit voor kleinez, die in zijn val ook iamthebest4 meesleepte, wiens betrokkenheid bij een aanslag niet op prijs werd gesteld door de wraakzuchtige Koning. En passant werd afgestraft voor zijn mededeling dat hij een hekel had aan Pesoaanse handelaren. En zo staat nu de teller op vijf slachtoffers.

Nadat ik dit heb geschreven, leun ik even achterover in mijn stoel en vraag me af of iemand de machtige en onverslagen koning uit El peso ooit zal verslaan. Of dat deze koning eeuwig zal heersen tot uiteindelijk de ouderdom hem meester wordt. Wie zal het zeggen, alleen de tijd weet het. Wij kunnen slechts afwachten en misschien morgen wel weer omhoog kijken naar het billboard en lezen : gsmtv has been shot! Maar maak je geen zorgen, hij redt het wel…

Leave a Reply