Kort nieuws

Auteur: Redactie

Het eerste onderdeel van de Federal FM Deejay-contest is gewonnen door area51. Mede-kandidaten THE FAT en I-pod deelden de tweede plaats. De inzet van deze strijd is een contract bij het radiostation Federal FM. Voor meer informatie, bekijk de club van Federal FM.

Afgelopen donderdag heeft een bom in de Roebelarendsveense woonwijk 11 slachtoffers gemaakt. Dader en motief zijn vooralsnog onbekend.

In de avond van donderdag op vrijdag, is Jn1afgezet als burgemeester van Bahthoevedorp. Reden hiervoor was het versturen van een massa-sms waarin hij oproep om op hem te stemmen bij de verkiezingen volgende week. Aangezien deze massa-sms met stadsbudget werd betaald werd er ingegrepen door de Federal Government.

In Virtua is men niet zo blij met de tegen wil en dank opgelegde Exim-race. De bedoeling is dat een stad, door intensieve samenwerking, een grote voorraad producten exporteert. Het bezwaar van de Virtuaanse burgervaders is dat kleine steden absoluut niet in staat zijn om die hoeveelheden te produceren.

Leave a Reply