Verbouwing

Auteur: Webb_cam

Het kostte wat tijd, maar ik heb de verbouwing van mijn hotel eindelijk helemaal afgerond. Geen plastic meer voor de ramen, geen hopen zand meer voor de deur, geen mobiel toilet en bouwvakkerskeet die de weg blokkeren.

Er zijn nu computerschermen in de muur geïntegreerd en er is een permanent geopende telefoonverbinding tussen de verschillende hotelkamers. Ach, de oude binnenhuisinrichting was alweer vier jaar oud; hoog tijd dus om het allemaal wat te verbouwen. Dat deed ik niet alleen om mijn hotel een modernere uitstraling te geven, ik wilde ook dat nieuwe gasten zich meteen thuis zouden voelen. Vaak liepen ze wat ontheemd over de gangen te dwalen en gaven het soms zelfs op om de complexe structuur van mijn hotel te snappen.

Al mijn moeite ten spijt lijkt mijn plan mislukt te zijn; stamgasten klagen dat ze nu zelf de weg niet meer weten naar hun kamer, en nieuwelingen klampen steeds vaker een ervaren hotelbezoeker aan om hen in de goede richting te dirigeren. Toch de aannemer maar weer bellen?

Leave a Reply