Apartheid en Mayors

Auteur: Arjanisme

Het zat er al een tijd aan te komen maar het is nu echt gebeurt. De satellieten die voor de communicatie zorgden tussen de landen in de Federatie werken niet meer goed. Zij kunnen nog maar met een paar clubs communiceren. Dit betekent dat je alleen de clubs, de chat en de newsfeed van je eigen land kan zien. Het worden spannende tijden. Niemand weet namelijk hoe de landen zich na deze scheiding gaan ontwikkelen. Floreert Virtua opeens op? Wordt Digitalië de plek om aanslagen voor te bereiden? Gaat Cyberië zich eindelijk met zichzelf bemoeien?
We zullen het in de gaten gaan houden en update�s geven wanneer dat nodig is.

Mayor zijn is dat nou eigenlijk wel leuk? Daar zijn de meningen zwaar over verdeeld. Op zich is het niet veel werk. Je zorgt voor wegen en parkeerplaatsen. Je stopt geld in exims en de toeristen. Dan kan je de ronde gemakkelijk doorkomen.

Maar waarom lukt het dan weinig mayors om extra budget te verdienen en zouden zij zelfs volgens verschillende bronnen geld moeten afstaan. Wat er bekend is over de budgetten is dat de inwonersgroei, het grondverbruik en de kavelstaat meewegen voor de hoogte van je budget. De echte formule zal nooit te voorschijn komen dus mayors, om het voor jezelf leuk te houden kan je eens gaan experimenteren hoe je een budget kan krijgen.

Leave a Reply