President Cyberië verklaart oorlog aan Digitalië.

Auteur: the Waiter

Zaterdag middag heeft president Bonanza van Cyberië laten weten dat Japan oorlog kan krijgen als het een oorlog wil. Dat was kort samengevat zijn reactie op de ontwikkelingen in de oorlog tussen de Digitalië en Cyberië. Het parlement lijkt de president te steunen in de strijd tegen Digitalië.

Parlementslid Marcello Alvarez lied weten: Richard is een kneusje. Kan dit niet alleen. WE moeten weten wie er allemaal achter hem staan. Als we beiden mijn wetsvoorstellen goedkeuren krijgen we geen boetes als we die mafkezen afknallen. Voorbereidend werk i.p.v. elke ronde paraatheid afroepen.. Daarmee reageert hij op de oproep van president Bonanza die alle burgers oproept paraat te zijn. Veel burgers lijken gehoor te geven aan zijn oproep. De verkoop van wapens en kogelwerende vesten is drastisch gestegen sinds het bekend worden van het nieuws.

De burgers van Cyberië lijken positief te staan tegenover de oorlog. Men verwacht niet dat Digitalië in staat is veel schade aan te richten en hoopt op een positieve impuls voor de economie. Het dagelijkse leven van de meeste Cyberiers is dan ook nog niet echt veranderd sinds het nieuws bekend werd. Digitalië heeft aangegeven dat de inwoners van vooral Kronenburg moeten oppassen. De burgers lijken daar echter geen gehoor aan te geven, een toevallige voorbijganger vertelde onze verslaggever Ze doen maar, ze vallen toch eerst Eurodam aan als ze aanvallen. Maar dat doen ze niet want wij hakken die spaghettivreters in de pan.

Leave a Reply