Wapenverkoop in Cyberië legaal

Auteur: the Waiter

De Minister van Onderwijs, ossie000 heeft zaterdag middag een verordening uitgeroepen die het handelen in wapens legaal maakt in Cyberië. Het is tevens toegestaan wapens te koop aan te bieden in clubs.

Normaal gesproken is het aanbieden van wapens niet toegestaan in Cyberië, de straf is inbeslagname en een boete. Zolang de verordening geldt is het echter toegestaan wapens te verhandelen in heel het land. De verordening is geldig tot volgende week zaterdag.

Dankzij deze verordening is de verkoop van wapens drastisch gestegen, in veel winkels zijn inmiddels geweren te vinden. Ook het aanschaffen van bommen is een stuk eenvoudiger geworden. Voor het aanschaffen van kruit moet men echter nog steeds naar Digitalië. Rederijen spreken van een enorme toename van het aantal passagiers tussen Eurodam en Monapoli. Dat de oorlog daar veel mee te maken heeft is duidelijk volgens de woordvoerder van een grote rederij. De CBI heeft inmiddels aangekondigd extra controle te zullen uitoefenen op de kruithandel om illegale prijsafspraken en kartelvorming te voorkomen. Dat mensen elkaar willen afmaken is geen probleem, mits het volgens de regels gaat aldus een CBI agent die anoniem wenst te blijven, wij bedanken hem voor de medewerking.

Leave a Reply