HandelsBond: Een positieve balans

Auteur: Mariadoc

Deze ronde was een drukke ronde. De onvrede over de Federals, gevolgd door het nieuwe systeem in de politiek, en dan ook nog eens de oorlog met onze Oosterburen, de Digitalianen. In deze ronde heeft HandelsBond zich weer ingezet voor Cyberië, iets wat wij volgende ronde ook willen doen: en hoe!

Volgende ronde gaat er een hoop veranderen, en met die verandering komt verantwoordelijkheid: hoe gaat het Nationaal Bestuur hiermee om? Hoe gaat de Minister van Financiën om met zijn begrotingsrecht? Hoe zal de Minister van Binnenlandse Zaken en Staatsaangelegenheden het doen?

Allemaal vragen; slechts één antwoord. HandelsBond gaat ervoor! Met onze enthousiaste, kundige en verantwoordelijke kandidaten gaan wij het nieuwe systeem tegemoet.

Onze kandidaat voor de post van Minister van Financiën zal de verantwoordelijkheid voor de begroting graag nemen, en wij zullen een begroting maken waar heel Cyberië trots op zal zijn. Veel geld voor de economie en, gezien de oorlog met Digitalië van deze ronde, voor veiligheid. Maar de andere posten en de steden zullen er niet onder lijden.

Onze kandidaat voor Binnenlandse Zaken en Staatsaangelegenheden zit vol goede ideeën omtrent deze nieuwe post. Veiligheid, Diplomatie en Milieu zullen voor hem de toppunten zijn.

Natuurlijk kunt u ook in het Parlement wat van ons verwachten. Onze fractie zal wederom voor u klaarstaan om te zorgen dat Cyberië loopt en de Ministers gecontroleerd worden.

Wij gaan ons inzetten voor een beter Cyberië in dit nieuwe systeem. HandelsBond geeft zijn standpunten een nieuwe draai en kan ze zo nog beter verwezenlijken. Wij zijn klaar voor het nieuwe systeem, u ook?

Voor een positieve balans volgende ronde,

Voor veiligheid, liberaal beleid en bekwaamheid,

Voor handel en voorspoed,

Stem HandelsBond: It`s all in the game!

Post navigation

Leave a Reply