Inactieven Belangen: jouw stressbal!

Auteur: IB

Voorbijrazende vrachtwagens, heftige discussies, uitpuilende winkelstraten en een constante oorlogsdreiging vanuit het buitenland: Cyberië is, kort gezegd, a-relaxed. En dat is jammer, want het zorgt ervoor dat we onze concentratie niet keer kunnen richten op de dingen die daadwerkelijk belangrijk zijn.

We zijn bijvoorbeeld alweer vergeten dat ook Cyberië te maken heeft met serieuze milieuvervuiling: smog hangt al boven Eurodam, en ook Bahthoevedorpers hebben steeds vaker last van een droge en aanhoudende hoest. Met de oplossingen die wij hebben bedacht, gaat niet alleen het milieu vooruit, maar ook de handel. Mayors moeten bijvoorbeeld meer parken bouwen, en de markt in kleinere dorpen zal toenemen.

Maar we geven niet alleen om het milieu. Belangrijker nog zijn de nieuwe inwoners van Cyberië, die totaal in de war door de straten zwerven op zoek naar een huis, winkel of haven. Trouwens, het is voor deze nieuwkomers ook nog eens vrijwel onmogelijk om iets te beginnen in de politiek, want daar wordt tegenwoordig meteen al een complete opoffering verwacht – of er wordt gewoon geen plaats gemaakt.

Voor al deze problemen zocht Inactieven Belangen een oplossing die niet meteen geaccepteerd werd door andere partijen, maar die wel degelijk werkt. Zijn de wegen onduidelijk? Wij maken structuur. Worden de grote steden groter, en de kleine kleiner? Wij trekken het recht. Wordt er geen plaats gemaakt voor nieuwkomers? Wij dwingen het af. En het mooiste van dat alles is dat we alles seriously easy going aanpakken: wel serieus, maar vooral met ontspanning, humor en nuchterheid. Hierdoor is Inactieven Belangen jouw stressbal!

En hadden we al verteld dat we voor wereldvrede zijn?

Webb_cam, lijsttrekker Inactieven Belangen

Post navigation

Leave a Reply