Ambassade`s in werking

Auteur: Tuned

Nadat de Virtuaanse consuls Eospin en riemer_1990 op de ouderwetse manier Ambassades bouwden in Cyberië en Digitalië heeft Cyberië ook hun ambassade gebouwd. Zowel Eospin en riemer_1990 antwoorden op de vraag wat het nut was dat ze `het contact met buitenlandse landen` willen verbeteren.

Deze ambassades hebben hun nut al bewezen, immers zonder deze zou het idee van staatsbezoeken nooit ontstaan zijn. Hoewel sommige parlementsleden een staatsbezoek naar Digitalië niet zien zitten zien ze een eventueel staatsbezoek naar Virtua wel zitten. Daarbij vragen ze wel dat Virtua eventueel ook de kosten op zich wilt nemen.

De BoC heeft hierop gereageerd dat ze geen kosten voor zich zou willen nemen. Ze vermelden hierbij ook dat de BoC niet zo rijk is als het Cyberische Parlement.

Tuned, exmayor en -consul heeft ook al weten dat als er een staatbezoek plaatsvindt dat hij liefst ziet dat de Cyberiërs die op staatsbezoek komen ook wat weten over Virtua immers heeft hij de parlementsleden er al op al moeten wijzen dat bodyguards en een wettelijk vastgestelde Chairman niet bestaan.

Leave a Reply