Cyberië rouwt om verlies president.

Auteur: The Waiter

Het is in de geschiedenis van onze natie al vaker voorgekomen dat prominente politici het doelwit waren van aanslagen. Meestal bleef het echter bij een enkele aanslag als waarschuwing. Een les die het slachtoffer even moest leren. De manier van aanslagen plegen is echter drastisch veranderd de afgelopen dagen.

President Webb_cam, door heel het volk erg geliefd. Werd met niet minder dan 16 schoten om het leven gebracht. De president was het slachtoffer van afpersing door diverse regeringsfunctionarissen uit Digitalië, die van mening waren dat hij grote geldbedragen verschuldigd was aan het land. Als hij niet zou betalen zou hij de gevolgen moeten ondervinden. Helaas bleken het geen loze dreigingen. De zwaar gewonde president overleed korte tijd na de aanslagen in de straten van Eurodam.

De dader was vanwege de vele dreigingen bekend bij alle Cyberiers, de woede tegen Richard is dan ook goed te merken onder de bevolking. Bij The Waiter liepen de emoties iets te hoog op, hij nam dan ook wraak en vermoordde Richard op de zelfde plek als waar hij Webb_cam neerschoot.

In heel het land hangen de vlaggen halfstok en is Webb_cam, die stierf op 35 jarige leeftijd, herdacht. Hij zal begraven worden in zijn geboorteland, Nederland. Op het moment van schrijven heeft de regering van Digitalië heeft nog niet gereageerd op de dood van Richard.

Leave a Reply