Golf van geweld doorkruist Eurodam

Auteur: The Waiter

Officieel is er niets aan de hand, geen van onze landen heeft de oorlog verklaard aan een ander land, tenminste nog niet. Volgens waarnemers in diverse landen kan het niet lang meer duren voor deze heet oplopende situatie overkookt.

Het begon allemaal redelijk onschuldig in de eerste weken van de handelsperiode toen leden van het Cyberische parlement aangeklaagd werden door diverse Digitalianen. De Digitaliaanse rechter oordeelde dat onder andere president Webb_cam enkele duizenden I-Shell boete diende te betalen. De regering van Cyberië reageerde hierop door een verordening uit te roepen waarin stond dat enkel het Internationaal en het Cyberische wetboek op inwoners van Cyberië van toepassing zijn. Ondanks deze verordening bleven de Digitalianen en met name senator Richard de boetes opeisen en dreigde ze ook dat er sancties zouden volgen.

Zoals altijd bleek Richard een man van zijn woord, meerdere malen schoot hij dan ook president Webb_cam neer. De president had reeds eerder geprobeerd de noodtoestand af te kondigen om zo aanslagen te kunnen voorkomen, maar Inactieven Belangen parlementariërs Lindapinda86 en The Waiter waren hier tegen. Ondanks een meerderheid in het parlement die voor was werd de mening van de twee parlementairs, die bang waren dat de handel zou lijden onder een noodtoestand, gerespecteerd.

Op 12 oktober 2023 werd vervolgens president Webb_cam met 16 schoten om het leven gebracht door Richard in de straten van Eurodam. Partijgenoot The Waiter opperde in het parlement dat de dader maar vogelvrij verklaard moest worden zodat hij een koekje van eigen deeg kon krijgen. Het parlement stond als 1 man achter dit voorstel, iedere Cyberiër zou Richard mogen neerschieten en de boetes zouden door de staat vergoed worden. Deze verordening is echter overbodig geworden toenThe Waiter vanochtend besloot het recht in eigen hand te nemen en wraak te nemen op de moordenaar van zijn geliefde partijgenoot en president.

Met 1 enkel schot werd Richard uitgeschakeld, het is onduidelijk of de crisis hiermee ten einde is. Dit zal voornamelijk afhangen van het beleid van de nieuwe president: Jerrevds.

Leave a Reply