Cyberië, Seriously Easy Going

Auteur: Inactieven Belagen

Namens Inactieven Belangen wil ik eerst alle mensen die ons hun vertrouwen geschonken hebben bedanken voor hun vertrouwen. Als ik terug denk op de afgelopen handelsperiode, de eerste parlementsperiode van Inactieven Belangen ben ik tevreden over de resultaten die we geboekt hebben. Onze president Webb_cam heeft het parlement goed leiding gegeven en heet adequaat gereageerd op de verschillende dreigingen en problemen die het pad van ons land ondervond de afgelopen tijd.

Ondanks de soms hoog oplopende internationale discussies is het Inactieven Belangen gelukt de rust in het land te houden zodat u als gewone burger er zo min mogelijk last van ondervond. Inactieven Belangen heeft de noodtoestand lang tegengehouden om te voorkomen dat de handel en uw vrijheid belemmerd werden door nutteloze acties. De gevolgen waren voor Webb_cam en The Waiter toen zij het doelwit van aanslagen werden. Door het sterk verkleinen van onze fractie lukte het helaas niet de noodtoestand langer tegen te houden. We mogen van geluk spreken dat het parlement zijn plan niet heeft kunnen doorzetten door ingrijpen van de hogere hand.

Onze voorstellen, zoals van de stratenwet en de stranden in de steden zorgde voor veel opspraak, dat klopt. Misschien zijn ze niet allemaal haalbaar, dat zou kunnen. Maar het is wel vernieuwend, een wind die het land nodig heeft. Onze aandacht heeft ook niet gelegen op nog meer regeltjes verzinnen, het wetboek staat al zo vol. Onze tijd hebben we gebruikt om u als burger van Cyberië zo goed mogelijk te laten handelen, zonder in de weg gezeten te worden door overheidsmaatregelen. Die zouden voor de veiligheid zorgen, maar dat is maar schijn. We weten allemaal dat de dreiging uit Digitalië niet tegen te houden is met regeltjes.

Wij pleiten voor een totaal andere aanpak, beleid maken in een parlement is meer dan een wetboek vol stoppen met regels. Dat is zelfs geen beleid maken, dat is de baas spelen. Dat willen wij niet, Cyberië is het land van ons allemaal, wij willen u helpen gelukkig en vrij te zijn om te doen wat u wilt in dit prachtige land.

Wat zijn onze aandachtspunten voor de komende ronde? Door het invoeren van roulatiewetten willen wij de werkgelegenheid in Cyberië enorm laten toenemen zodat meer inwoners belangrijke en leuke banen kunnen uitoefenen. We willen een duidelijk en eenvoudig internationaal beleid invoeren, dat gewoon relax is maar toch veilig, het mag u als burger immers nooit belemmeren.

Wij hopen dat u: The Waiter, Webb_cam, Lindapinda86, Ossie000, Yoris en de rest van onze fractie. Wederom u vertrouwen gunt tijdens de verkiezingen en Cyberië Seriously Easy Going wordt de volgende handelsperiode.

Leave a Reply