Big Brother is watching you

Auteur: Bonanza

Ossie000 staat te plassen; The Socialist en mariadoc hebben een slaande ruzie; Remcowouter gooit het op een akkoordje met Tabakko dat de volgende huisverlater fchans2 zal zijn. Dit en nog veel meer in de volgende Big Brother.

Jawel, het komt ons bekend voor. Maar nog nooit heb je zelf deelgenomen of kon je toekijken vanaf de eerste lijn. Dat kan mogelijk veranderen! Nadat Graeck een lijst met alle mogelijke statussen had vrijgegeven, begon bonanza zich te informeren hoe alles ineenzat. Beetje bij beetje kwam er meer info vrij en de FeC zei dat als er genoeg interesse was, er misschien over gepraat kon worden. Graeck en bonanza gingen onmiddellijk tot actie over en deden in verschillende clubs oproepen om deel te nemen aan Big Brother. De interesse en het enthousiasme was groter dan verwacht. De FeC liet weten dat hij het idee wel zag zitten en er zeker over zou nadenken.

Big brother komt erop neer dat een aantal mensen slechts in één club kunnen komen de hele handelsperiode. Ze zijn dus volledig aan zichzelf en de anderen overgeleverd. Het belooft een broeihaard van intriges en ruzies te worden. En dat natuurlijk tot groot jolijt van alle toeschouwers die zullen kunnen meelezen, maar zich niet kunnen bemoeien met wat er gebeurt. Om de bepaalde tijd is er een stemming, waarin de medebewoners iemand wegstemmen. Die persoon komt terug in het normale leven terecht. Eventueel kunnen er ook opdrachten komen, die de bewoners moeten vervullen. Op die manier kunnen ze een vrijstelling of iets anders winnen. Om het feestje compleet te maken, valt er waarschijnlijk een grote prijs te winnen. Bronnen spreken van een bedrag, waarmee men gemakkelijk advanced wordt.

Hoe het praktisch in zijn werk zal gaan, is nog niet geheel duidelijk, maar het belooft een toffe ervaring en een grappige tijd te worden. Ik zou wel willen vragen om de Federals niet met vragen te bestoken. Het is nog niet helemaal duidelijk dat het plan ook werkelijk doorgaat, dus laat de Federals er rustig over denken.

Leave a Reply