Wederom aanslagen op politici

Auteur: Communist2

Het is een wat wisselvallige dag. Als ik, terwijl ik in een park onder een boom sta te schuilen, twee ongure types schichtig voorbij zie lopen. Beiden hadden een lange, zwarte jas aan, hun kraag omhoog en een donkere hoed ver over hun hoofd getrokken, waardoor hun gezicht bijna niet te zien was. Ze schoten de Zijstraat in Bahthoevedorp in. Inmiddels was het weer opgeklaard en dus besloot ik mijn wandeling voort te zetten. Toevallig zag ik ze opnieuw in de Zijstraat. Ik wilde verder lopen, maar plotseling zag ik ze de deur van het huis van onze president, The Socialist, intrappen. Ik hoorde schoten vallen, en de twee mannen renden het huis uit, met hun nog rokende geweren in hun hand renden ze mij voorbij en sprongen in een snelle Farmerarri die klaar stond om meteen weg te rijden. Nog voor er ook maar één officer ter plaatse was, scheurden ze al weg. Geschrokken burgers kwamen aanrennen, en burgemeester Jn1 kwam geschrokken uit de Hoofdstraat gesneld, gevolgd door zijn officers Fchans2 en Tresias Aegirsson.

Daarna hoorde ik dat het parlementslid agent_under_fire in Monapoli onder vuur genomen was. Natuurlijk schrok ik, maar iedereen was het er over eens dat het een risico is dat je neemt als je als Cyberisch parlementslid jezelf naar Digitalië begeeft. Dan kan je net zo goed jezelf meteen met een blok beton aan je benen in de Valuta gooien, dat maakt weinig verschil.

Geschrokken ging iedereen naar het Gemeentehuis in Bahthoevedorp, waar op de radio tot onze ontsteltenis werd vertelt dat onze Minister van Binnenlandse Zaken en Staatsaangelegenheden naar Nederland was overgevlogen om van zijn verwondingen te herstellen.

Plotseling wordt ik weer opgeschrokken door schoten, terwijl ik dit artikel zit te schrijven op een parkbankje. Ik vraag aan een voorbijgesnelde vrouw wie er nu weer beschoten was, en volgens haar was wederom de president het slachtoffer.

Hoe gaat de Cyberische regering reageren nu er alweer aanslagen op haar leden gepleegd worden. Het is niet voor het eerst dat dit gebeurd, ook in de vorige regering zijn er een groot aantal politici noodgedwongen naar Nederland overgevlogen om te herstellen, gaat de geschiedenis zich herhalen, of weet de Cyberische regering haar leden dit maal met hoge efficiëntie te beschermen. De tijd zal het leren…

Leave a Reply