LDF: Door het volk! Voor het volk!

Auteur: LDF-Leden

LDF of de liberale democratische fractie is een partij die meer democratie en vrijheid wil, we willen dat de burger zo veel mogelijk invloed heeft op het nationale bestuur en hopen dit stap voor stap te bereiken. Zo pleiten we voor een president die rechtstreeks is verkozen zodat deze persoon de grootste groep van het volk vertegenwoordigd. Ook zijn wij het beu dat de CoV zich met allerhande beslissingen bemoeit. Zo willen we de macht van het CoV inperken en deze doorschuiven naar andere instellingen.

Wij zijn het moe dat er zo naïef wordt omgesprongen met onze buitenlandse relaties. Door alle rondes heen zijn er nog steeds politica die niet beseffen dat er met Digitalië niet deftig kan worden onderhandeld. Dergelijke landen moeten met de harde hand worden aangepakt. Immers zien wij onder ogen hoe ons Nationaal Bestuur één voor één wordt omver gemaaid waardoor ons land onregeerbaar wordt. Dit alles is te denken aan het gebrek van veiligheid.
Dit punt staat immers hoog aangeschreven bij de LDF we willen dat niemand zich onveilig hoeft te voelen en we zijn ook van plan daar maatregelen voor te nemen.

En als laatste punt willen wij met harde hand optreden naar zwarte gaten in begrotingen en bedragen die worden uitgetrokken voor onrechtstreeks geld te doneren aan parlementsleden. Zo stemde het parlement er mee in dat de Minsister van biZaSa m1n1conomy zo maar een loon kreeg van 3000ISH voor een paar rechtszaken te behandelen. Ook hadden een heleboel parlementsleden geen enkel probleem mee dat er 7000ISH van het nationale budget wordt doorgesluisd naar een privé-onderneming van een parlementslid. Daarom zouden we graag meer zetels in het parlement willen bemachtigen zodat we dergelijke zaken kunnen stoppen.

Stem LDF

Door het volk!

Voor het volk!

Leave a Reply