Export naar de Verenigde Staten.

Auteur: alecto

Toen de welgekende vulkaan aan het uitbarsten was, ging onze minister van Financiën op staatsbezoek naar de Verenigde Staten. Op dit staatsbezoek werden de import en export tussen beide landen besproken en het resultaat van deze vergadering was dat de Verenigde Staten een import wilden doen van producten uit Cyberië.

De Verenigde Staten waren wel geïnteresseerd in een groot assortiment beveiligingsproducten. In totaal wouden ze uit Cyberië deze producten importeren:
– 875 kogelvrije vesten, á 100 ish per stuk

– 50 computers, á 400 ish per stuk

– 50 Alarmsystemen, á 350 ish per stuk

Deze producten moeten wel zo snel mogelijk naar de VS verscheept worden. Daarom belooft de VS als wederdienst dat er voor 75.000 ish zal geïnvesteerd worden in toeristen die naar Cyberië zullen afreizen.

Om dit hele proces nog te versnellen krijgt de eerste stad die alle exports klaarspeelt 40.000 ish aan toeristen, de 2e 20.000 de 3e 10.000 de 4e 5.000 en diegene die laatst alles klaarspeelt krijgt geen extra prijs.

Dit alles ging de minister 200.000 ish kosten. De minister kon de VS niet meteen garanderen dat de export er ging komen want hij moest eerst goedkeuring krijgen van het parlement. Maar daar ging het mis. Nog voor dat al dit goedgekeurd was stonden de exims er al, geen fout van de minister zo blijkt, maar wel de fout van de Federal Manager die dacht dat er al een akkoord was tussen beide landen. De fout was onherstelbaar en de export kwam er dus zonder goedkeuring van de regering die zich dan ook belazerd voelt. Nu de export toch al begonnen is wordt er in elke gemeente al druk onderhandeld over wie welk product zal maken en met welke producten ze gaan beginnen. Elke gemeente wilt dan ook een hele hoop toeristen zien passeren.

Reactie Federal Manager:

De exims zijn inderdaad geplaatst in de veronderstelling dat er reeds een akkoord was, van een fout was geen sprake.

In Digitalië en Virtua stonden alle producten in de exim, Nasdaqar dacht als eerste de exim te hebben volbracht, maar omdat er teveel mensen hadden geexporteerd is er beslist dat er is valsgespeeld. Nasdaqar heeft extra blokken gekregen, zoals het er nu naar uit ziet wint Monapoli de eximcontest en krijgt die stad voor 300.000 ish toeristen op vakantie

Leave a Reply