Het leven in de hoofdstad van Cyberië.

Auteur: alecto

Zaterdagochtend sta ik al op de kaai om de boot te nemen richting cyberië. Nog een uur voor de boot vertrekt en ik zie een aantal bekende maar vooral veel onbekende gezichten die emigreren naar Cyberië. Wat me opvalt, is dat er niet zo veel volk op de kaai staat. Het beloofde dus zeer rustig te worden.

Nadat iedereen aanmeerde ging iedereen naar zijn dorp van keuze. Ik nam afslag Eurodam waar ik men goede vriend Mr Otz tegenkwam. Hij zei dat hij de ijzerindustrie inging maar ook ik had een ijzerhandel voor ogen. Dus besloten we samen om een ijzerimperium uit te bouwen, iedereen zijn eigen weg maar we zouden elkaar niet insluiten of andere halsbrekende toeren uithalen om elkaar vast te zetten. Maar ik en Mr Otz waren niet alleen, ook nog iemand anders ging ijzer doen waardoor we na 1 uur aanwezigheid in Eurodam al 3 ijzerhandelaars hadden, terwijl er niemand was met steen, en zoveel andere producten.

Na een aantal uren kwamen er ook mensen scheppen en zagen doen, anderen deden steen. Maar in plaats van veel verschillende producten te doen, waren er van elk product wel 2 of 3 handelaren. Dit bevorderde de economie zeker niet dus was er actie nodig. Ik, Mr Otz en Kingofmarket maakten een MV en stemden die op elkaar af. Kom maakte plastiek waarmee ik dan weer chips en cams kon maken en op die manier trachtten we om alle producten toch in edam te krijgen. Na 4 dagen is het gelukt om een bank, garage te verwerven en zijn de meeste producten voorradig. Alsnog is het overal zeer rustig en zijn er niet overdreven veel mensen in de steden. Misschien blijven de meesten gewoon thuis bij Kerst en Nieuwjaar, maar toeristen moeten toch aan hun kerstcadeautjes geraken.

Leave a Reply