Nieuw Wetboek?

Auteur: Tuned

Nadat Virtua een paar ronden geleden een nieuwe wetboek kreeg voorgeschoteld door de Board of Consuls waarin Tuned en riemer_1990 zetelden is er deze ronde opnieuw een nieuw wetboek in de maak. Deze keer zit Tuned niet in de Board of Consuls maar vertegenwoordigt riemer_1990 wel het nationaal bestuur van Virtua.

Er zijn niet veel verschillen tussen het huidige wetboek en het wetboek dat geschreven werd door riemer_1990, al zijn de verschillen wel groot genoeg om het een nieuw wetboek te noemen.
Zo nemen de titels van de consuls opnieuw intrede, immers verdwenen die met het huidige, de reden waarom deze eerst verdwenen was dat het soms wel voor problemen zorgde als men niet de juiste consul voor de juiste titel vond. Dus zorgde men er toen voor dat Virtua verder met committee`s zou werken, weinig succes. Immers had het één groot nadeel, alles duurde veel langer dan daarvoor want alles moest goedgekeurd worden door alle vier de consuls.
De titels die in het nieuwe wetboek staan; Consul of foreign and internal affairs, Consul of Justice and Safety, Consul of Education en natuurlijk Chairman, de gewezen voorzitter van de BoC.

Een ander groot verschil is dat nu alles veel ordelijker staat, daarmee nemen ze de werkwijze van de Digitaliaanse wet over. Er werden ook vele kleine aanpassingen gemaakt waaronder een loon voor de rechters.

De BoC heeft dit wetboek al voorgedragen aan de bevolking, als zij er geen problemen meer in vinden zal dit "nieuwe wetboek" verstuurd worden naar de CoV die deze dan weer kan goedkeuren of natuurlijk afkeuren.

Leave a Reply